2014 - 2015

OKTOBERFEST ROMÂNIA

Oktoberfest Bucureşti 2014: Distracţie de nota 10 şi noutăţi tot 10!

Oktoberfest Bucureşti 2014: Distracţie de nota 10 şi noutăţi tot 10!

Boieri dumneavoastră, cinstite jupâniţe, bucureşteni care sunteţi voi bucureşteni şi mari beutori de bere! Ce n-a văzut Parisul nu ştim, dar ce va vedea Bucureştiul, o să ne pomeniţi din gură în gură şi din blog în blog! La Oktoberfest nu ne este frică nici de ceasul rău, nici de pisica 13! Doar de berea trezită de care, garantat, nu veţi avea parte. Că doar vine de la Regele Ursus! Vă poftim la un un eveniment deosebit, cum nu a mai văzut oraşul lui Bucur Ciobanul de la prima lui atestare documentară, până în veacul cortului Oktoberfest  2014! SC Bonima SRL deţinătoarea mărcii înregistrate Oktoberfest pentru România vă aduce spiritul bavarez de la Munchen via Braşov până în marele cort de la Plaza Romania. Tot din Braşov vine şi LeFru Marin cu mezeluri şi preparate delicioase, tradiţional teutonice. Şi vor fi şi cinstiţii dumneavoastră hangii bucuresteni şi mari bucătari de la Hanu’ Berarilor si City Grill care sa va incante simturile cu bucatele lor alese . Vor sfârâi grătarele şi ciaunele de numa numa! Iar berea va fi bună, rece şi înspumată, de băut toată, toată!

Nou! Toate Zece-s Uber Alles!!!

V-am pregătit 10 noutăţi, alese pe muchie şi sprânceană de halbă! 10 de nota 10…

 1.   Cort cu etaj şi balcoane!

În premieră absolută pentru România, cortul Oktoberfest va fi dotat cu balcoane in care  vor fi amplasate lojele. Evident, la etaj! Pentru a vedea mai bine tot ce se întâmplă. Decojitul şi scuipatul seminţelor este strict interzis! Se acceptă doar alunele. Vorba ceea: “Berea fără alune, e ca ţuica fără prune”!

2.  Onkle Hans în mărime naturală. Chiar mai mare!

L-am convins şi pe Unchiul Hans să vină la Bucureşti. Mascota sa de 2,5 metri înălţime va defila peste tot prin Plazza România şi, evident, va fi prezent, seară de seară, în cortul Oktoberfest. Vă aşteaptă pentru fotografii de neuitat. Pentru că … Oktoberfest!

3.  Paradă de paradă cu 5 “atelaje” specifice: căruţe şi care alegorice

Joi 25 septembrie, de la ora 16, mare paradă mare, cu plecare de la Plaza România, pe B-dul Iuliu Maniu. Si retur! Vor defila 10 căruţe şi care alegorice pline cu butoaie cu bere, bavarezi şi bavareze, tirolezi şi tiroleze… Până acum a fost doar o căruţă, dar am auzit noi că umblă vorba prin burg-uri că am fi de nota 10. Aşa că … 10! Şi va fi şi una trasă de ponei, pentru cei mici ca ei…

4.  Zi de Salsa!

Ce are Salsa cu iodlerele, ritmul latino cu Bavaria şi spuma cu prefectura?! Teoretic, nimic! Noi stăm bine cu practica, aşa că am descoperit numitorul comun. Veselia debordantă şi bucuria de a trăi clipa. În Bucureşti sunt cele mai tari cluburi de Salsa pe care le-am invitat la Oktoberfest alături de Willmark, cel mai cel dintre dansatori. Ole!

5.  Regele Oktoberfest – concurs!

Miss ca miss, dar musai să fie şi un rege Oktoberfest! Bărbaţii, săracii, duc greul halbelor ridicate, ciocnite şi băute. În fiecare seară va fi o etapă de concurs cu un câştigător. Duminică 5 octombrie, la spartul târgului, regii de o seară se vor bate în finală. Numai unul va fi Regele Oktoberfest Bucureşti 2014! Pentru a câştiga coroana butoiului cu bere va trebui să bea cu ştaif şi să mânuiască şi cuvintele dibaci, nu doar halba! Declaraţii de dragoste înspumate, creativitate de malţ cu aromă de hamei, Doamne ce va fi pe ei! No, dar şi premiul este pe măsură. Un dozator de bere instalat la Rege acasă şi plinul cu butoaie … pline, timp de o lună!!!

6. Miss Oktoberfest nu este doar una. Vor fi trei!

Anul acesta Miss Oktoberfest nu va fi singură. Alături de ea se va alege şi o Miss Heidi dar şi o Miss Popularitate. Miss Oktoberfest va fi regina berii şi va avea dor de ducă şi de turism. Va primi vouchere de plimbărit de la TUI pe care le poate folosi unde vrea coroniţa ei. Chiar şi în Bavaria! Şi pentru că preumblarea trebuie imortalizată profesionist, URSUS îi va face cadou o cameră foto performantă de numa numa!

Miss Heidi va pleca în Alpi să îl caute pe iubitul ei Peter, că aşa e povestea! SELGROS îi pregăteşte trusou şi ladă de zestre. Va avea acolo tot ce-i trebuie pentru a supravieţui şi găti pe munte. Garantat!

Miss Popularitate va fi cea mai aplaudată şi susţinută dintre concurente. Efortul va fi mare, dar şi povara premiului pe măsură! Un frigider de la DOMO, plin cu doze de bere URSUS. Dar plin!

Fuguţa la înscrieri pe pagina de Facebook OktoberfestBrasov

 7. Oktoberfest Zeitung!

Cum e să foşneşti gazeta şi să simţi mirosul literelor proaspăt tipărite? Fain de tot! Că aşa era şi pe vremea lui Nenea Iancu la berărie. Halba înspumată, amici puşi pe băşcălie şi gazeta de hârtie!

8. “Oktoberfest iubeste natura”

Chiar suntem ecologişti şi chiar iubim natura! Împreună cu “Prietenii pădurilor” vom colecta şi recicla paharele de plastic. Premii pe măsura implicării şi efortului.

9.  Hot Loferl Showband, în premieră la Bucureşti!

 Este o trupă bavareză de la Onkle Hans de acasă care va face un show de zile mari pe scena Oktoberfest Bucureşti între 25 şi 29 septembrie. Muzică, tradiţie, obiceiuri bavareze.

10. Nou! 11 zile de Oktoberfest la Bucureşti

No, anul acesta vă poftim în Marele Cort, 11 zile pline, să petrecem cu Unchiul Hans, formaţii bavareze, bucate alese şi bere înspumată. Oktoberfest Rules, bitte!

Vă aşteptăm cu halbele aliniate regulamentar, în poziţie de onor, într-un cort încăpător! De pe 25 spetembrie până pe 5 octombrie va fi Oktoberfest Bucureşti 2014 la Plazza Romania. Bitte shoen!

OKTOBERFEST TIMIȘOARA

Ce n-a văzut Parisul nu ştim, dar ce va vedea Timişoara, o să ne pomeniţi din gură în gură şi din halbă în halbă! La Oktoberfest nu ne este frică nici de ceasul rău, nici de pisica 13! Doar de berea trezită de care, garantat, nu veţi avea parte. Că doar vine de la Timişoreana şi vrem să vedem dacă şi la Oktoberfest tot Banatu-i fruncea! Vă poftim la un eveniment deosebit, cum nu s-a mai văzut din 1718, de la prima atestare documentară a berii Timişoreana, până în veacul cortului Oktoberfest, leat 2015!

Shopping Cart