Luna Parc

Parcul de distractii - cel mai mare din Brasov

Luna Park este numele pentru parcuri de distracție deschise pe toate continentele. La Oktoberfest vor fi amplasate peste 20 de utilaje de amuzament (roata, roller -coaster, platforme la înălțime, tobogane, carusel etc.)

Oaspeţii festivalului, vor avea ocazia să intre rapid în lumea minunată a jocului, cu condiția să viziteze zona jocurilor. Adulti si copii sunt asteptati sa se distreze la maxim!

UNCHIUL HANS - Mascota Festivalului

Hans – Cel mai tare neamț vine la Oktoberfest !!!

Fă cunoștintă cu Hans, cel mai neamț dintre nemți. Vesel, vorbăreț și mare amator de distracție, Hans e un campion. Nu-l întrece nimeni la halbere. Ja, Ja, Hans nu a ratat nici un Oktoberfest de când și-a luat majoratul. În fiecare an a fost sufletul petrecerilor din Bavaria și a devenit vedeta Festivalului. Toată lumea vrea să stea la masă cu Hans, toate Brunhildele își doresc să danseze cu Hans, toți visează să-l bată macar o singură dată la proba lui preferata: Halbere Viteză.

Hans este o legenda vie! Este simbolul Oktoberfest-ului!

Iar acum Hans vine în România! A acceptat provocarea pe care i-am lansat-o și este gata să vadă cum petrec românii la Oktoberfest. Hai sa-i facem lui Hans o primire așa cum știm noi și să-l întâmpinăm cu … multă bere și distracție maximă!

De la Hans pentru publicul din Brașov:

„Hallooo, ich bin Hans cel mai neamtz. Vorbesc Rumänien ein bisschen, putzin. Un prieten bun mi-a povestit despre voi. Am înțeles că avem ceva în comun. Pasiunea pentru bier. La noi in Deutschland berea este Supeeeerrr! Si noi o zelebration la Oktoberfest, an de an. Petrecem nemtzește alături de cele mai schone Brunhilde și de muzika noastră bavareză. De dimineață până noaptea facem halbere. Suntem Weltmeister … Campioni! Ja, Ja, ascultați la Unchiul Hans, cel mai tare neamtz: “Zicke Zacke Zicke Zacke, Hoi Hoi Hoi”. Asta e spiritul Oktoberfest, multă bere și distracție, dragii mei. N-am ratat nici un Oktoberfest aici la München. E Zentrul Petrecerii. 

Parada

Care alegorice si personaje

Cel mai mediatizat moment al Oktoberfest de către presă locală și națională, influenceri și creatori de conținut. 

Paradă la care sunt invitate autorități locale și internaționale este formată din 20 de caruri alegorice decorate specific bavarez, 3 fanfare și peste 500 de pedeștri purtând costume naționale (comunitatea sașilor din Brașov, ansambluri folclorice românești, comunitatea grecilor, evreilor, elevi și studenți)

In Munich, parada costumelor populare bavareze a început în 1835, când s-a aniversat nunta de argint. Autoritățile din Munchen au organizat evenimentul din 1819, iar din 1896 au fost introduse celebrele corturi. Si anul acesta parada se va desfasura pe strazile pitoresti ale Brasovului, pornind din centrul vechi pana la Oktoberfest.

Parada cu caruțele tradiționale și participanții Oktoberfest în centrul orașului Brașov pornind de la Primărie, 7 Noiembrie, Poarta Ecaterinei, până la Arena sportivă Ion Țiriac, pe muzica bavareză a fanfarei cu iodler și voie bună anunța începerea festivităților…

Primarul Brașovului dă cep butoiul cu bere

Asa spune traditia festivalului de peste 200 de ani ca Her Burgermeister dă cep butoiului cu berea buna si spumoasa de la Ciucas – berea favorita a brasovenilor. Acesta este momentul cheie care da start festivalului. Cuvantu de bun venit si voie buna apartine autoritatilor locale si internationale, invitati speciali ai festivalului.

Dăm cep la butoi și începe Nebunia. Parade și Tantzen, Bere și Wurst. Asta tradiția Festivalului. Dar aud că și la voi place mult bere și Oktoberfest. Am auzit la Kronstadt la voi, Brașov, lume, lume și bere cât cuprinde. 

Dar când am aflat și de Bukarest, ohooo, treabă serioasă. Unchiul Hans viel glücklich, fericit! Mai că-mi vine să vă dau ein Küssen, că sunteți tari. Cred că am să vă fac eine kleine supriză, dar mai mult nu va zik. Acum vă las, că am puțin de muncă la o Halben. Vă pupă Unchiul Hans, Tschussss!”

DJ EDELWEISS

Dacă este o petrecere, aceasta nu poate avea loc fara un DJ. Și dacă este vorba despre o petrecere bavareză, aceasta nu poate exista fără maestrul de ceremonii DJ Edelweiss. 

Familiarizat cu scena Oktoberfest, el aduce vizitatorilor cele mai cunoscute și îndrăgite selecții de muzică românească și germană.

Specialist in muzica bavreza de petrecere, nu exista brasovean care sa nu fi auzit de cel mai tare Dj la Oktoberfest. 

Calitatea principala a lui Dj Edelweiss este ca stie cum sa ridice oamenii pe mese, atat pe cei tineri cat si pe cei mai in varsta, folosind un mix de muzica pentru absolut toate gusturile.

MC Ivașcu

MC Ivașcu, cunoscut și sub numele de MC Hans, este deja o figură emblematică la festivalul Oktoberfest, captivând publicul cu carisma sa inegalabilă și cu energia sa debordantă. La ediția a 15-a a festivalului, MC Ivașcu a reușit din nou să creeze o atmosferă de neuitat, ridicând standardele distracției la cote maxime. Împreună cu DJ Edelweiss, un maestru al ritmurilor germane și internaționale, cei doi au format un duo perfect, aducând un plus de veselie și entuziasm.

MC Ivașcu a interacționat constant cu publicul, antrenându-i în jocuri și concursuri amuzante, în timp ce DJ Edelweiss a mixat cele mai bune hituri, menținând ringul de dans plin pe tot parcursul serii. Vocea puternică și prezența scenică a lui MC Ivașcu, combinată cu talentul muzical al lui DJ Edelweiss, vor transforma ediția a 15-a a Oktoberfest într-un eveniment memorabil, plin de momente de bucurie și distracție pură.

Concursul Miss oktoberfest si Regele Oktoberfest

miss oktoberfest

Concursul “MISS OKTOBERFEST BRASOV” este organizat de S.C. Bonima S.R.L. – Participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al concursului.

La acest concurs poate participa orice femeie cu varsta de peste 18 ani.

Concursul se desfasoara pe scena evenimentului Oktoberfest Brasov in cortul amplasat in zona Parcul Tractorul – str. Turnului, in Brasov.

 Concursul se desfasoară in data de 2 septembrie de la ora 20:00. Anuntarea câstigătorului va avea loc pe scena evenimentului la finalul celor 3 probe moderate de MC ul evenimentului.

– In concurs se poate inscrie orice persoana, care a implinit varsta de 18 ani.
– Inscrierea in concurs implica completarea unei fise de inscriere, cu date personale (nume, prenume, acord GDPR, varsta, numar de telefon, adresa de mail, zodie, hobby-uri, bere preferata, etc)
– Inscrierea in concurs se poate face pana la data de 27 august 2023 prin telefon, mesaj privat pe facebook sau la info point, la intrarea in cortul evenimentului.
– In concurs se pot inscrie maxim 10 participanti.
– Aplauzele publicului vor fi utilizate ca si barometru de catre MC.
– La finalul concursului, se vor alege 3 castigatori cu 3 titulaturi, dupa cum urmeaza: Premiul Miss Oktoberfest, Premiul Miss Heidi, Premiul Miss Popularitate

Vor fi concursuri pregătite de parteneri cu mii de premii, concursuri și multe alte surprize. Iar despre Miss-uri și rege ce să mai zicem? No, hai să zicem!

Concurenta care va primi cele mai multe aplauze pe scena festivalului va primi titlul de MISS OKTOBERFEST si va castiga un premiu constand intr-un costum bavarez.

MISS HEIDI va primi cadou o excursie în Bucovina de 2 nopti, pentru 2 persoane oferita de Primaria Gura Humorului si transport Aeroport Direct Aeroport.

MISS POPULARITATE va primi cadou un kit de makeup oferit de Avon.

Toate participantele la concurs vor primi câte un premiu de consolare oferit de AVON.

REGELE OKTOBERFEST

REGELE OKTOBERFEST VA FI ÎNCORONAT!

Și anul acesta in Brasov va domni un rege. Unul brav și destoinic care îl va umili pe Unchiul Hans la proba de băut halbă după halbă. Va fi răsplătit cu un costum bavarez. Așa că dacă vreți să vă împartă dreptatea e bine să vă grăbiți pâna ajunge berea la el și el la bere.

Aţi priceput, prinţi candidaţi la titlul de Rege Oktoberfest? No, repede la înscrieri. Apasă aici pentru a te înscrie! 

La acest concurs poate participa orice barbat cu varsta de peste 18 ani.

Concursul se desfasoara pe scena evenimentului Oktoberfest Brasov.

Concursul se desfasoară in perioada 01 -10 septembrie, în intervalul orar 18.30 – 21.30, în funcție de programul zilnic. Marea finala va avea loc pe scena evenimentului în data de 10 septembrie de la ora 20.00

In concurs se poate inscrie orice persoana, ce a implinit varsta de 18 ani.
Inscrierea in concurs implica completarea unei fise de inscriere, cu date personale (nume, prenume, acord GDPR, varsta, numar de telefon)

Inscrierea in concurs se poate face în avans pana la data de 27 august 2023 prin telefon, mesaj privat pe facebook sau la intrarea in cortul evenimentului în fiecare zi – magazinul de suveniruri – înainte de concurs.

In concurs se pot inscrie 6 participanti în fiecare zi.

Aplauzele publicului vor fi utilizate ca si barometru de catre MC.

Zilnic, la finalul concursului, se va alege câte un câștigător ce va concura în Marea finală pentru titulatura de REGELE OKTOBERFEST BRASOV.

După Marea finală, concursul este castigat de un singur concurent dupa aplauzele publicului.

MC-ul dupa cele 2 probe ii prezinta din nou pe participanti si cere publicului sa aleaga REGELE.

Castigatorul MISTER OKTOBERFEST va primi ca premiu câtă bere Ciucaș poate căra el și prietenii lui cu care a venit la festival.

Întrebări frecvente (F.A.Q.)

Da, cu conditia de a nu consuma produse alcoolice.

Copiii sub 14 ani au acces gratuit in zona de rezervari si nu se iau in considerare la numarul de 6 persoane admis la o masa. Copiii incepand cu varsta de 14 ani au acces in zona de rezervari in aceleasi conditii ca adultii si sunt luati in considerare la numarul maxim admis de 6 persoane la masa.

Da, neprezentarea in intervalul orar 17:00-19:00 in zona de rezervari, duce la pierderea rezervari fara posibilitatea de retrnare a contravalorii.

Orice se consuma in plus fata de ceea ce include voucherul de consumatie se comanda si achita separat la ospatar.

Daca plata rezervarii nu a fost finalizata, masa/mesele alese nu raman blocate/rezervate, iar altcineva le poate rezerva.

Prezinta-te in data rezervarii intre orele 17:00-19:00 in interiorul cortului la Infopoint (casuta cu suveniruri) si prezinta factura/confirmarea rezervari personalului din locatie. Acesta va inmana voucherul aferent sumei de 600 lei din care se va retine la Infopoint partea aferenta taxei de rezervare (200 lei), iar partea aferenta consumatiei (400 lei) se va inmana clientului, care la randul lui il va inmana ospatarului din zona de rezervari. Pe langa voucher, clientul va primi si 6 bratari sau multiplu de 6 (in functie de numarul de msese rezervate) pentru acces in zona de rezervari.

Renuntarea sau anularea rezervarii atrage pierderea acesteia si a contravalorii rezervari. Pentru orice nelamurire, utilizati sectiunea de Contact a evenimentului si veti primi un raspuns in cel mai scurt timp posibil.

Da, accesul in eveniment este gratuit.

Scroll to Top