TERMENI SI CONDIȚII

Proprietarul site-ului www.oktoberfestromania.ro este societatea comercială Bonima SRL, cu sediul social în Jud. Brașov, Loc. Brașov, Strada Poarta Schei Nr. 13, Ap. 1, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Brașov, sub nr. J08/961/2001 , CUI RO13889313.

Persoană de contact: Alexandra Manea

Adresă email de contact: contact@oktoberfestromania.ro
Numar de telefon: +40 720 898 178

Utilizarea website-ului și plasarea unei comenzi prin website-ul www.oktoberfestromania.ro implică acordul dumneavoastră cu termenii și condițiile prezentate mai jos. De aceea, vă rugăm ca, ori de câte ori utilizați acest acest site și efectuați o comandă online, să citiți secțiunea Termeni și condiții.

Elemente definitorii:

Utilizator: orice persoană care vizitează sau care utilizează site-ul www.oktoberfestromania.ro
Vânzător: Bonima SRL
Cumparator: orice persoană fizică sau persoană juridică care plasează o comandă pe website-ul www.oktoberfestromania.ro

Prețurile afișate în cadrul site-ului www.oktoberfestromania.ro sunt în „lei” (Leu românesc). Bonima SRL își rezervă dreptul de a modifica prețurile produselor, oricând, fără nici o notificare. Prețurile afișate conțin TVA.

Modalitati de plata:

VISA – MASTERCARD prin Netopia Payments

Comenzile pot fi plasate online la orice oră.

Riscuri și responsabilități

Pentru mai multe informații privind politica de retur, accesați link-ul următor: Politica retur

Politica de anulare comanda

Rezervarea mesei sau meselor nu poate fi modificată sau anulată, indiferent de motivul invocat. În cazul în care evenimentul este anulat, suma achitată pentru rezervare va fi returnată de către organizatorul evenimentului.

Efectuarea comenzilor

Vizitatorii Site-ului pot plasa comenzi prin selectarea si adaugarea produselor dorite in cosul de cumparaturi, completarea formularului de plata si apasarea butonului “Finalizează comanda”.

Scroll to Top