Hartă festival oktoberfest 2023

Întrebări frecvente (F.A.Q.)

Da, cu conditia de a nu consuma produse alcoolice.

Copiii sub 14 ani au acces gratuit in zona de rezervari si nu se iau in considerare la numarul de 6 persoane admis la o masa. Copiii incepand cu varsta de 14 ani au acces in zona de rezervari in aceleasi conditii ca adultii si sunt luati in considerare la numarul maxim admis de 6 persoane la masa.

Da, neprezentarea in intervalul orar 17:00-19:00 in zona de rezervari, duce la pierderea rezervari fara posibilitatea de retrnare a contravalorii.

Orice se consuma in plus fata de ceea ce include voucherul de consumatie se comanda si achita separat la ospatar.

Daca plata rezervarii nu a fost finalizata, masa/mesele alese nu raman blocate/rezervate, iar altcineva le poate rezerva.

Prezinta-te in data rezervarii intre orele 17:00-19:00 in interiorul cortului la Infopoint (casuta cu suveniruri) si prezinta factura/confirmarea rezervari personalului din locatie. Acesta va inmana voucherul aferent sumei de 600 lei din care se va retine la Infopoint partea aferenta taxei de rezervare (200 lei), iar partea aferenta consumatiei (400 lei) se va inmana clientului, care la randul lui il va inmana ospatarului din zona de rezervari. Pe langa voucher, clientul va primi si 6 bratari sau multiplu de 6 (in functie de numarul de msese rezervate) pentru acces in zona de rezervari.

Renuntarea sau anularea rezervarii atrage pierderea acesteia si a contravalorii rezervari. Pentru orice nelamurire, utilizati sectiunea de Contact a evenimentului si veti primi un raspuns in cel mai scurt timp posibil.

Da, accesul in eveniment este gratuit.

Scroll to Top