TRUPE 2024

Melody BAND

După două concerte la Oktoberfestul 2015 în Timisoara și 2019 în Brașov, Trupa MELODY din Würzburg, Bavaria ne încântă din nou anul acesta cu veselia și muzica lor la Oktoberfestul in Brasov, unde vă așteaptă din 29 august- 01 septembrie fiind primul band german din acest an care va da startul petrecerii de la poalele Tâmpei.

MELODY este o formație tradițională și de muzică ușoară – toți membri s-au näscut în Transilvania și cânta împreună din 1986! Trupa are un repertoriu de muzica folclorică austro-german și muzica internațională de Party și dans.

MELODY-Band a fost prima Trupa transilvano-germanä care a performat la Oktoberfest în Germania, Canada si America, și având succes și fiind foarte îndrăgită în Austria, Elvetia, Croația și Germania unde membrii sau stabilit încă din anii 80′.

Aalbachtal Express

Trupa germană Aalbachtal Express va concerta anul acesta la Oktoberfest Brașov, promițând să aducă o atmosferă de neuitat. Înființată în 1998, Aalbactal Express este cunoscută pentru energia și veselia pe care o aduce pe scenă. Formată dintr-un număr mare de membri, toți îmbrăcați în costume tradiționale verzi, trupa se remarcă prin diversitatea instrumentelor la care cântă, de la acordeon și trompetă la tobe și chitare.

Muzica lor, un amestec de folclor german, muzică de petrecere și hituri internaționale, este ideală pentru a anima orice eveniment. Profesioniști desăvârșiți, membrii trupei au reușit să cucerească publicul din numeroase țări europene prin spectacolele lor pline de viață și interacțiune cu audiența. La Oktoberfest Brașov, Aalbachtal Express va aduce cu siguranță un val de bucurie și energie, transformând fiecare seară într-o veritabilă petrecere bavareză.

ROCKY 5

Nici nu mai stim de cate ori ne-au cantat si ne-au incantat! Sunt de multi ani pe drumuri cu intstrumentele lor pe toate scenele lumii pentru a aduce traditia bavareza la urechile si inimile ascultatorilor. Pentru unii dintre membri trupei, Romania este acasa!

Rocky 5 este o formație tradițională care există de la începutul anilor 80. În decursul timpului au existat unele schimbări personale precum și diferite întreruperi. 

Membrii actuali au acumulat experiență în toate domeniile de distracție, performând național și internațional. 

Repertoriul formatiei constă într-un mix de muzică folclorică austro-german, precum și hit-uri ale anilor 80, 90 și actuale.

Componența actuală a trupei: Karlutz (voce, chitară bass), Erhard (voce, chitară), Crispin Pitters (percuție), Helmut Rennert (voce, acordeon, clape), Carola Gooss (voce, percuție).

Fanfara Burzenland

Sau cum o cunosc brasovenii – fanfara săsească Tara Barsei nelipsită de la nicio ediție Oktoberfest,

Fanfara va mărșălui și în 2023 în Parada carelor alegorice si a personajelor și va oferi aproape zilnic publicului un recital pe scena festivalului.

Fiind unul dintre elementele emblematice ale Oktoberfest-ului münchenez, nu putea lipsi nici de la Brașov.

Muzică săseacă, polci și ritmuri bavareze îi așteaptă pe vizitatorii festivalului.

JUGENDBLASKAPELLE KRONSTADT

Fanfara de juniori a fost înființată in 2021 și de atunci a susținut numeroase spectacole în Brașov și în împrejurimi, la diverse evenimente. 

Repertoriul, precum și numărul de participanți sunt în continuă creștere. 

În acest an, pentru a doua oară, la Oktoberfest vor fi prezentate piese tradiționale cu cântec. Dirijorul Matthias Roos așteaptă cu nerăbdare să-i primească acolo.

Diana Matei si Taraful Cleante

Diana Matei și Taraful Cleante sunt renumiți pentru modul lor unic de a revitaliza muzica tradițională românească, combinând elemente moderne cu sunetele autentice ale folclorului. Diana Matei, cu vocea sa puternică și carisma deosebită, alături de muzicienii talentați din Taraful Cleante, creează o atmosferă de petrecere și voie bună la fiecare spectacol. Formația a avut numeroase apariții televizate și a participat la evenimente prestigioase, consolidându-și astfel reputația în industria muzicală.

De-a lungul timpului, Diana Matei și Taraful Cleante au lansat albume apreciate și au susținut concerte memorabile, reușind să aducă bucurie publicului de toate vârstele. Pe data de 4 septembrie 2024, ei vor urca pe scena Oktoberfest, unde vor interpreta piese cunoscute și iubite, dar și melodii noi, toate într-un stil inconfundabil. Acest eveniment promite să fie unul de neuitat, oferind o experiență muzicală autentică și captivantă pentru toți cei prezenți.

Miki & Live Band

O știm cu toții ca fiind o voce de excepție, o femeie frumoasă si carismatică.

De la proiectul K-pital, Miki s-a reinventat în continuu, căutând să ofere publicului toată caldura sa sufletească, energia și pofta de viață care o caracterizează.

Aveți acum ocazia sa va distrați la Oktoberfest impreuna cu Miki, alături de colegii ei de scenă, o trupă de instrumentiști de mare clasă.

In repertoriul acestei formații veți regăsi atât hituri internaționale moderne cât și evergreen-uri, rock and roll, muzică românească veche, muzică lăutărească, sârbească, machedonească, muzică populară si muzică de petrecere.

Pe data de 3 septembrie 2024, Miki & Live Band vor susține un concert special la Oktoberfest, promițând să ofere un show dinamic și memorabil.

Oana Radu & Band

Oana Radu & Band sunt recunoscuți pentru combinația lor de talent, energie și diversitate muzicală, care reușește să atragă și să impresioneze publicul de fiecare dată. Oana Radu, o artistă cu o voce puternică și versatilă, este apreciată pentru interpretările sale pline de emoție și pentru prezența sa scenică captivantă. 

Cu o carieră în continuă ascensiune, Oana Radu a lansat numeroase hituri care au cucerit topurile muzicale. Concerturile lor sunt caracterizate de o atmosferă electrizantă, în care publicul este invitat să danseze și să se bucure de fiecare moment.

Pe data de 11 septembrie 2024, Oana Radu & Band vor urca pe scena Oktoberfest, promițând un show spectaculos. Cei prezenți vor avea parte de o seară plină de ritm, pasiune și muzică de calitate, oferită de una dintre cele mai dinamice trupe ale momentului.

SMART BAND

SMART Band este un all-in-one event band, format din muzicieni profesionisti si cu experienta, pregatit sa sustina un show complet la orice eveniment. 

Suntem plini de energie si ne place ce facem, astfel incat putem transforma orice eveniment intr-o experienta memorabila! 

Suntem speciali prin vibe-ul pe care il aducem cu noi la fiecare eveniment la care participam.

Dan Helciug & Spitalul De Urgență

Dan Helciug și trupa sa, „Spitalul de Urgență”, vor susține un concert de neuitat la Oktoberfest, pe data de 10 septembrie 2024. Una dintre cele mai notabile realizări ale lui Dan Helciug este formarea trupei „Spitalul de Urgență” în 2000, alături de care a cunoscut un succes considerabil. Trupa este cunoscută pentru stilul său eclectic, combinând elemente de rock, punk, ska și folk cu texte ironice și pline de umor. Piese precum „Trăiască Berea”, „Mi-am luat colac” și „Epilog” au devenit hituri și au consolidat statutul formației în peisajul muzical românesc.

„Spitalul de Urgență” a fost remarcată nu doar pentru muzica sa, ci și pentru performanțele live energice și carismatice, în care Dan Helciug reușește să capteze și să entuziasmeze publicul. Show-urile lor sunt adesea descrise ca fiind pline de viață și imprevizibile, reflectând personalitatea vibrantă a liderului trupei.

Gabi și Remus

Gabi și Remus sunt doi artiști talentați, cunoscuți pentru armoniile lor vocale și interpretările pline de suflet. Cu o chimie extraordinară pe scenă, duo-ul reușește să captiveze audiența cu fiecare spectacol. Repertoriul lor variat include piese de muzică ușoară, pop, dar și melodii tradiționale românești, toate interpretate cu pasiune și rafinament.

De-a lungul carierei lor, Gabi și Remus au participat la numeroase evenimente și festivaluri, câștigând aprecierea publicului prin profesionalism și calitatea interpretărilor. Vocea caldă a lui Gabi se îmbină perfect cu cea a lui Remus, creând momente muzicale de neuitat.

Pe data de 2 septembrie 2024, Gabi și Remus vor susține un concert special la Oktoberfest, unde vor încânta publicul cu un mix de piese populare și melodii noi. Evenimentul promite să fie o seară plină de muzică bună și emoții autentice, oferită de un duo care știe cum să transforme fiecare apariție într-o experiență memorabilă.

Gabi-si-Remus

De La Fun

De la Fun este o trupă apreciată pentru stilul lor energic și capacitatea de a crea o atmosferă de petrecere oriunde cântă. Cu un repertoriu variat care include hituri internaționale, melodii pop și piese de muzică de dans, De la Fun reușește să captiveze și să încânte publicul cu fiecare apariție. Membrii trupei sunt muzicieni talentați, cunoscuți pentru performanțele lor live pline de viață și carisma lor deosebită.

Trupa a câștigat popularitate prin numeroase concerte și participări la evenimente importante, devenind rapid favoriți în rândul celor care caută divertisment de calitate. De la Fun sunt recunoscuți pentru abilitatea lor de a transforma orice eveniment într-o experiență memorabilă, plină de dans și voie bună.

Pe data de 9 septembrie 2024, De la Fun va susține un concert la Oktoberfest, promițând un show dinamic și plin de energie. Publicul va avea ocazia să se bucure de o seară de neuitat, cu muzică diversificată și o performanță spectaculoasă, oferită de una dintre cele mai îndrăgite trupe de pe scena muzicală.

DeLaFun

TRUPA 6

Pentru brașoveni această formație nu mai are nevoie de nicio prezentare! 

Este o trupă formată din tineri talentați din Brașov, cu o gamă foarte mare de stiluri și piese pe care aceștia le interpretează: compoziții propri, cover-uri.

Cel mai important de menționat este e că ei sunt band-ul “de suflet” al festivalului, fiind compozitorii și interpreții Imnului Oktoberfest

Ei sunt cei care ridică publicul în picioare, fiind foarte iubiți și admirați de către participanții la festival. 

Nu e zi fără Trupa 6 și fără Imnul care a răsunat atât la Brașov cât și la București și Timișoara “Noroc, noroc, noroc… Ridică berea sus!!!”

 

VIO DANCE STUDIO

“Vio Dance Studio” reprezintă transpunerea în realitatea de zi cu zi, a unui vis!

Magia din sufletul unui copil, acum adult, a fost transpusă în acest club de dans – locul, unde de aproape 15 ani, copii de vârste diferite se întâlnesc, se cunosc, socializează, leagă pritenii, se dezvoltă, visează și prind aripi…dansând!

Deoare dansul este viață!

De-a lungul anilor, instructorul de dans Viorel Faur, a îndrumat sute de copii, a gândit și transpus pe ring zeci de coregrafii și a participat la numeroase evenimente.

Prezenta la Oktoberfest ne-a dat ocazia să fim prezenți în comunitatea brașoveană devenind în același timp o tradiție.

ARDELENII

De 16 ani cântăm și încântam publicul cu muzica noastră.

 
Nunți, botezuri, petreceri, am adus și aducem bucurii, zâmbete și lacrimi de fericire în sufletele dumneavoastră.

 
Pe 9 septembrie, vă așteptăm la OKTOBERFEST să petrecem cu voie bună, așa cum v-am obișnuit, sub sloganul : „DĂ-I SĂ SUNE” !

Ardelenii---Oktoberfest-Romania-Brasov
Scroll to Top