IARMAROK 2023

Bun venit la Iarmarok mon cher! Nu doar un festival ci o amintire vie, de pe vremea când ceasul de buzunar era nelipsit iar mustața aproape că se răsucea singură la ridicarea mândrului joben.

Iarmarok este un festival dedicat celor care doresc să trăiască din nou atmosfera autentică și plină de farmec a iarmaroacelor din România.

În perioada respectivă a evoluției culturale a țării noastre, muzica și arta autentică erau elemente fundamentale în viața de zi cu zi. Iarmarok își propune să readucă pe tapet acele momente speciale prin intermediul unui program artistic ce constă în formații live, lăutari și cântăreți de muzică ușoară care au marcat scena românească.

Vom recrea atmosfera autentică a acelor vremuri, astfel încât publicul nostru să se poată bucura de experiența vibrantă ce nădăjduia nu demult pe meleagurile noastre. Veți avea ocazia să savurați concerte live ale artiștilor îndrăgiți, care vă vor aduce amintiri și vă vor face să cântați și să dansați pe acordurile melodiilor cunoscute.

Noi nu ducem pupăza la Iarmaroc dar cum ar fi să ne vedem cu toții acolo?
Vă vom încânta cu elemente specifice Iarmarocului, precum târguri cu produse tradiționale, meșteșugari și ateliere interactive. De grătare, nici nu mai zic… micii si cârnații proaspeți de porc vor sfârâi de-ți “iau nasul” iar de vrei să te răsfeți, am șterpelit niște bunătățuri din cămara bunicii, de te lingi pe degete, parol!

Prin organizarea acestui festival, ne dorim să creăm un loc de întâlnire pentru toți cei care vor să trăiască acele momente speciale și să împărtășească amintiri cu prietenii și familia. Indiferent dacă ați trăit acele vremuri sau sunteți curioși să le descoperiți, Iarmarok este locul unde veți găsi un sentiment unic de apartenență și bucurie.

Iarmarocul renaște sub aerul noilor vremi. Alăturați-vă nouă și bucurați-vă de muzică, tradiție și atmosfera inconfundabilă a vremurilor de mult apuse în România!

28.09.2023

VIORICA SI TARAFUL DE LA CLEJANI

Viorica și Taraful de la Clejani reprezintă o legendă a muzicii lăutarești din România și sunt recunoscuți pe plan internațional pentru talentul lor muzical remarcabil și pentru prezența scenică vibrantă. Formația este condusă de Viorica și Nea Ionel Ion, doi artiști talentați care provin din comuna Clejani, județul Giurgiu.

Viorica și Taraful de la Clejani au adus muzica tradițională lăutărească în atenția lumii și au înregistrat o serie de succese în cariera lor îndelungată. Sunetul lor autentic și autenticitatea interpretării i-au transformat într-una dintre cele mai iubite și respectate formații din România.

Muzica lor este o combinație de ritmuri lăutărești pasionale, instrumente tradiționale, precum vioara și acordeonul, și vocea puternică și plină de emoție a Vioricăi. Interpretarea lor energică și pasională a cântecelor încântă publicul și creează o atmosferă vibrantă la fiecare spectacol.

Prin carisma și personalitatea lor, Viorica și Taraful de la Clejani au reușit să creeze un stil unic, care combină tradițiile muzicale românești cu influențe contemporane. Colaborările lor cu artiști internaționali au adus muzica lor și în afara granițelor României, iar talentul lor i-a făcut remarcați în întreaga lume.

Formația a lansat mai multe albume de succes și au avut numeroase hituri în cariera lor, printre care se numără „Mărie și Mărioară”, „Călugăreni” și „Murgule, Coama Rotată”. Aceste piese sunt doar câteva exemple ale bogăției muzicale pe care o oferă Viorica și Taraful de la Clejani.

Cu o prezență scenică și o energie debordantă, Viorica și Taraful de la Clejani continuă să încânte publicul prin muzica lor autentică și pasională. Ei rămân o emblemă a culturii românești și un exemplu de devotament și talent în lumea muzicii lăutărești.

29.09.2023

VLĂDUȚA LUPĂU

Vlăduța Lupău este o talentată cântăreață de muzică populară din România, cunoscută pentru vocea sa caldă și interpretarea sa emoționantă. Născută pe 8 martie 1991 în Simleu Silvaniei, Sălaj, Vlăduța a crescut într-o familie cu o lungă tradiție în muzica populară.

De la o vârstă fragedă, Vlăduța Lupău a fost atrasă de muzică și și-a descoperit pasiunea pentru cântat. Vocea sa puternică și expresivă a făcut-o remarcabilă în industria muzicii populare, iar abilitățile sale vocale și interpretative au captivat audiența.

Repertoriul muzical al Vlăduței Lupău cuprinde cântece tradiționale maramureșene și românești, care sunt interpretate cu autenticitate și pasiune. Ea păstrează vii tradițiile muzicale ale regiunii Maramureșului și aduce în prim-plan melodiile și versurile care transpun în muzică viața și cultura specifică zonei.

Prezența scenică carismatică și eleganța sa naturală completează abilitățile sale muzicale, transformând fiecare spectacol într-o experiență memorabilă pentru public. 

Cu vocea sa puternică și inconfundabilă, Vlăduța Lupău continuă să inspire și să încânte publicul cu muzica sa autentică și autentică. Ea rămâne o figură remarcabilă în muzica populară românească, aducând în prim-plan tradițiile și frumusețea muzicii din Maramureș.Sas

30.09.2023

ȚĂNDARICA SI TARAFUL 10 PRĂJINI

Tăndărică și Taraful 10 Prăjini reprezintă o formație emblematică din zona Moldovei din România, cunoscută pentru interpretarea autentică a muzicii populare tradiționale. Cu un stil distinctiv și energic, această formație a adus în prim-plan tradițiile și ritmurile moldovenești și a devenit un reper important în industria muzicii populare.

Taraful 10 Prăjini este format dintr-un grup talentat de muzicieni care interpretează instrumente tradiționale moldovenești, precum acordeonul, cobza, fluierul și naiul. Prin abilitățile lor muzicale remarcabile și armonia cu care cântă împreună, Taraful 10 Prăjini completează perfect vocea lui Tăndărică și creează atmosfera autentică a muzicii populare moldovenești.

Repertoriul lor cuprinde cântece tradiționale moldovenești, balade și hore, care transpun în muzică bucuria, tristețea și viața de zi cu zi a oamenilor din regiunea Moldovei. Interpretarea lor pasională și ritmul contagios îi captivează pe ascultători și îi încurajează să participe la dansurile tradiționale.

Cu energia lor molipsitoare și interpretarea lor autentică, Tăndărică și Taraful 10 Prăjini continuă să păstreze vie tradiția și frumusețea muzicii populare moldovenești. Ei aduc bucurie și emoție în inimile ascultătorilor și reprezintă o parte importantă a patrimoniului cultural muzical al României.

01.10.2023

VALI VIJELIE

Vali Vijelie este un cunoscut cântăreț de manele din România, recunoscut pentru stilul său distinctiv și vocea sa puternică. 

Cu o carieră muzicală ce se întinde pe mai multe decenii, Vali Vijelie a devenit unul dintre cei mai îndrăgiți și apreciați interpreți de manele din România. El a lansat numeroase hituri și a colaborat cu alți artiști de renume.

Stilul muzical al lui Vali Vijelie se îmbină cu influențe de muzică balcanică și orientală, iar versurile cântecelor sale abordează teme precum iubirea, despărțirea și trăirile intense. Interpretarea sa expresivă și carisma sa scenică i-au câștigat un număr mare de fani și l-au consacrat în industria muzicală.

Vali Vijelie este un nume emblematic  din România, iar cariera sa îndelungată și popularitatea sa continuă să îi aducă un loc important în peisajul muzical românesc.

Scroll to Top