În 2022 Oktoberfest primește notă maximă!

Orășence, domni, domnițe, cavaleri, socri, bunici și bunicuțe, burlaci și familiști convinși, domnișoare și vecini vă spunem tuturor: ein Prosit! 

Adică: Noroc! De ce?

Pentru că mai este puțin timp până când vom rosti acest cuvânt tare și răspicat, cu o halbă de bere Ciucaș rece în mână pentru a da startul unui nou episod Oktoberfest Brașov. 

Ediția cu numărul 13 va genera un strat și mai gros din spuma amintirilor. 

2022 înseamnă pentru organizatori 13 ani de petrecere cu bere Ciucaş din belșug, care va fi degustată de zeci de mii de turiști veniți din toate colțurile lumii pentru petrecerea de la Brașov, anunțată în perioada 1-11 septembrie, care se va ține în două corturi încăpătoare: Wiesenzelt și Kronstadtzelt ce vor fi amplasate pe locul fostului stadion Municipal.

Au trecut mulţi ani de atunci… din 2009, multe s-au schimbat, însă distracţia a rămas aceeaşi!!! Provoacarea este să ne întoarcem în timp pentru a ne bucura și mai tare de prezent. Tema acestei ediții este #2009vs.2022. Atenție, de această dată berea nu te va face să uiți ce ai făcut la festival, ci dimpotrivă, te va ajuta să-ți amintești și mai multe momente de la edițiile anterioare. Cerbul Cornel împreună cu unchiul Hans și cu frumoasele lui nepoate bavareze te vor ajuta să scrii și unele noi, fără doar și poate.

Oktoberfest a început timid la poalele Tâmpei, iar 10 ani mai târziu a devenit cel mai mare festival de gen din România. 

A pornit cu un eveniment pe un teren de 1200 mp și a ajuns la o suprafață de 25.000 mp! A pornit cu 35.000 de vizitatori și a ajuns la 350.000.

Cam asta înseamnă în cifre OKTOBERFEST Brașov #2009vs.2022.
Organizatorii s-au pus pe colecționat momente și am auzit că pregătesc și premii spumoase pentru asta.

 Anul ăsta vei aprecia mai tare pozele scoase din sertarele cu amintiri de prietenul Facebook.

Se spune că odată cu trecerea timpului trece și dragostea… dar nu și dragostea pentru distracție!!! Ești de acord?

Încă din 2022, Oktoberfest Brașov duce mai departe tradiția bavareză. Se va lăsa cu distracție, ca-n fiecare an. Vii și tu?

GALERIE FOTO

Scroll to Top