Descoperă Magia Evenimentului Iarmarok!

Dragi pasionați ai divertismentului și nostalgici ai momentelor frumoase din trecut, aveți ocazia să vă bucurați de evenimentul  Iarmarok, ce promite să vă transporte într-o lume plină de distracție și amintiri dragi.

Cum poți participa?

Achiziționarea Biletului: Pentru a deveni parte din aceste experiențe de neuitat, primul pas este să-ți achiziționezi un bilet pentru eveniment. Biletele pot fi cumpărate cu ușurință de pe platforma iabilet.ro.

⇓ Achiziționează bilet apăsând butonul iabilet.ro de mai jos ⇓

Rezervarea Mesei: Pentru a adăuga un plus de confort și rafinament experienței tale la Iarmarok, vei avea oportunitatea de a-ți rezerva una sau mai multe mese la eveniment. Te vei putea relaxa și socializa într-un mediu confortabil, în timp ce te bucuri de atmosfera plină de energie și de activitățile speciale pregătite pentru tine.

Accesul in interiorul cortului la concerte, incepand cu ora 17:00, se realizeaza pe baza de bilet achizitionat de pe site-ul iabilet.ro. Accesul in arealul evenimentului, exceptand cazul mentionat mai sus, este liber.

Vă așteptăm cu brațele deschise la evenimentele care îmbină distracția și amintirile într-un mod unic!

Rezervare masă Iarmarok - Alege Data

Ghid de Rezervare Masă

Pasul 1: Selectează data

1. Alege data  preferată de tine. 

2. Atunci cănd dorești să alegi mai multe date, trebuie sa reiei pașii de selecție pentru fiecare dată dorită cu ajutorul butonului „Rezervă masă„.

Pasul 2: Alege mesele

1. Dupa ce ai ales data, explorează opțiunile de mese disponibile și selectează mesele pe care dorești sa le rezervi.

2. După ce ai selectat mesele dorite, apeși butonul „Adaugă în coș„.

Pasul 3: Platește în siguranță cu cardul

1. După ce ai adăugat in coș, vei fi redirecționat către coșul de cumpărături unde vei apăsa butonul „Finalizează comanda„.

2. Vei fi redirecționat către ultima pagină, unde vei finaliza rezervarea prin efectuarea plății.

✔️ Pentru a asigura o funcționare eficientă a procesului de rezervare, atunci când doriți să rezervați mai multe date, este necesar să repetași pașii de selecție pentru fiecare dată dorită utilizând butonul roșu din bara de meniu, etichetat cu „Rezervă masă”. Acest buton vă va ghida pas cu pas prin procesul de rezervare pentru fiecare dată selectată. Fiecare rezervare va fi înregistrată cu succes după finalizarea pașilor necesari pentru data respectivă și achitarea contravalorii acesteia.

Scroll to Top