ROCKY 5

Nici nu mai stim de cate ori ne-au cantat si ne-au incantat! Sunt de multi ani pe drumuri cu intstrumentele lor pe toate scenele lumii pentru a aduce traditia bavareza la urechile si inimile ascultatorilor. Pentru unii dintre membri trupei, Romania este acasa!

Rocky 5 este o formație tradițională care există de la începutul anilor 80. În decursul timpului au existat unele schimbări personale precum și diferite întreruperi. 

Membrii actuali au acumulat experiență în toate domeniile de distracție, performând național și internațional. 

Repertoriul formatiei constă într-un mix de muzică folclorică austro-german, precum și hit-uri ale anilor 80, 90 și actuale.

Componența actuală a trupei: Karlutz (voce, chitară bass), Erhard (voce, chitară), Crispin Pitters (percuție), Helmut Rennert (voce, acordeon, clape), Carola Gooss (voce, percuție).

Melody BAND

După două concerte la Oktoberfestul 2015 în Timisoara și 2019 în Brașov, Trupa MELODY din Würzburg, Bavaria ne încântă din nou anul acesta cu veselia și muzica lor la Oktoberfestul in Brasov, unde vă așteaptă din 31 August. – fiind primul band german din acest an care va da startul petrecerii de la poalele Tâmpei.

MELODY este o formație tradițională și de muzică ușoară – toți membri s-au näscut în Transilvania și cânta împreună din 1986! Trupa are un repertoriu de muzica folclorică austro-german și muzica internațională de Party și dans.

MELODY-Band a fost prima Trupa transilvano-germanä care a performat la Oktoberfest în Germania, Canada si America, și având succes și fiind foarte îndrăgită în Austria, Elvetia, Croația și Germania unde membrii sau stabilit încă din anii 80′.

Fanfara Burzenland

Sau cum o cunosc brasovenii – fanfara săsească Tara Barsei nelipsită de la nicio ediție Oktoberfest,

Fanfara va mărșălui și în 2023 în Parada carelor alegorice si a personajelor și va oferi aproape zilnic publicului un recital pe scena festivalului.

Fiind unul dintre elementele emblematice ale Oktoberfest-ului münchenez, nu putea lipsi nici de la Brașov.

Muzică săseacă, polci și ritmuri bavareze îi așteaptă pe vizitatorii festivalului.

Fanfara Promenada

Trupa de fanfara „Promenada” a Centrului Cultural din Câmpia Turzii a luat ființă în anul 2001 , din inițiativa actualului dirijor : Sorin Sălăjan , fiind formata din tineri elevi ai școlilor din Mun. Câmpia Turzii, de unde mulți tineri si-au continuat studiile muzicale la facultățile sau școlile muzicale superioare.

Pe parcursul celor 22 de ani, această formație a participat la numeroase concursuri și festivaluri naționale si internaționale în țară și străinătate din care amintim: Malgrat de Mar – Spania, Giulianova – Italia, Kisber – Ungaria, Paralia Katerini – Grecia, Galați , Bistrița, Pitești, Tg. Secuiesc, Tg. Mureș, Satu Mare – România, etc. unde au fost premiați și apreciați pentru evoluția scenică și repertoriul prezentat.

Această trupă de fanfară asigură ceremonialele militare si civile de pe raza mun. Câmpia Turzii si este patronată de Primăria mun. Câmpia Turzii.

Dirijor instructor : Sorin Sălăjan

Fanfara Nadescher Adjuvanten

Cu o istorie care dateaza înainte de anii 90’ această fanfară vine direct din Nurenberg la Oktoberfest Brasov.

Ineditul îl reprezintă transformarea din cor bărbătesc, bisericesc în fanfară de petrecere. 50% din membri sunt din satul Nadesch și cel mai important este că anul acesta împlinesc 10 ani de când s-au reunit!

La mulți ani!

JUGENDBLASKAPELLE kRONSTADT

Fanfara de juniori a fost înființată in 2021 și de atunci a susținut numeroase spectacole în Brașov și în împrejurimi, la diverse evenimente. 

Repertoriul, precum și numărul de participanți sunt în continuă creștere. 

În acest an, pentru a doua oară, la Oktoberfest vor fi prezentate piese tradiționale cu cântec. Dirijorul Matthias Roos așteaptă cu nerăbdare să-i primească acolo.

TRUPA 6

Pentru brașoveni această formație nu mai are nevoie de nicio prezentare! 

Este o trupă formată din tineri talentați din Brașov, cu o gamă foarte mare de stiluri și piese pe care aceștia le interpretează: compoziții propri, cover-uri.

Cel mai important de menționat este e că ei sunt band-ul “de suflet” al festivalului, fiind compozitorii și interpreții Imnului Oktoberfest

Ei sunt cei care ridică publicul în picioare, fiind foarte iubiți și admirați de către participanții la festival. 

Nu e zi fără Trupa 6 și fără Imnul care a răsunat atât la Brașov cât și la București și Timișoara “Noroc, noroc, noroc… Ridică berea sus!!!”

 

SMART BAND

SMART Band este un all-in-one event band, format din muzicieni profesionisti si cu experienta, pregatit sa sustina un show complet la orice eveniment. 

Suntem plini de energie si ne place ce facem, astfel incat putem transforma orice eveniment intr-o experienta memorabila! 

Suntem speciali prin vibe-ul pe care il aducem cu noi la fiecare eveniment la care participam.

STORY TELLERS ORCHESTRA

“Atunci când muzica vorbește, grijile tac! Iar inimile se unesc în același ritm: al veseliei.”

“Story Tellers Orchestra este despre cum să spui povești prin muzică și culoare.”

VIO DANCE STUDIO

“Vio Dance Studio” reprezintă transpunerea în realitatea de zi cu zi, a unui vis!

Magia din sufletul unui copil, acum adult, a fost transpusă în acest club de dans – locul, unde de aproape 15 ani, copii de vârste diferite se întâlnesc, se cunosc, socializează, leagă pritenii, se dezvoltă, visează și prind aripi…dansând!

Deoare dansul este viață!

De-a lungul anilor, instructorul de dans Viorel Faur, a îndrumat sute de copii, a gândit și transpus pe ring zeci de coregrafii și a participat la numeroase evenimente.

Prezenta la Oktoberfest ne-a dat ocazia să fim prezenți în comunitatea brașoveană devenind în același timp o tradiție.

ERMIS

Ansamblul de dansuri grecești “Ermis” al asociatiei culturale cu acelasi nume a pornit in calatoria dansurilor grecesti acum 5 ani.

Acesta deține singura colecție de costume grecesti vechi adunate in timp din mai multe zone ale greciei, ce contribuie la patrimoniul cultural material, conferind astfel calitatea de muzeu viu al Ansamblului Ermis.

Andamblul va aduce in fata publicului brasovean dansuri traditionale grecesti atat din insulele Mării Egee cât și din zona continentală a Greciei

Scroll to Top