Oktoberfest 2024, Editie Jubiliara - 15 ani

De 3 x Oktoberfest!!!
Domnițe, domni și jupânese alese, vă invităm cu drag la Oktoberfest, un festin al brașovenilor și bucuriei, cu trei ori mai multă veselie și distracție și bere rece de la Ciucaș – berea bună a brașovenilor!

Să vă pregătiți hainele de sărbătoare căci din 29 august până în 15 septembrie, Brașovul se transformă într-o mare petrecere bavareză … autentetică! Ne temem doar că papilele domniilor voastre nu vor face față plăcerilor culinare și că urechiușele voastre fine se vor delecta timp de 18 zile cu acorduri muzicale bavareze … live.

Cu ce să începem?
Parada Carelor cu Bere … o plăcere!
Pornind din inima Brașovului, Parada Oktoberfest străbate centrul orașului, atrăgând admirația și entuziasmul turiștilor și locuitorilor. Brașovenii sunt deja pregătiți să iasă pe geamuri să ne salute, fiind invitați cu toții să se alăture acestei sărbători pline de culoare și tradiție.
La paradă vor participa Junii, comunitățile locale, prietene aflate în Brașov, ansambluri folclorice și alte grupuri, fiecare îmbrăcat în costume tradiționale frumoase și diverse. Caii, împodobiți cu ornamente festive, vor străluci în frumusețea lor, aducând un element de spectacol și eleganță unică în peisajul urban, mergând la pas pe ritmuri de fanfare.

 

Afis-Oktoberfest Brasov-2024

Să curgă râuri de bere!
Herr Burgermeister va da cep butoiului cu bere în fastuosul cort de petrecere, decorat ca o cabană de la munte. Să vedem câte lovituri sunt necesare anul acesta?

Cu ce ne mai lăudăm?
De la cârnați suculenți și bratwurst aromați, până la gogoși pufoase și baclava dulce, toate vor fi la dispoziția voastră în zona parcului Tractorul, mai exact pe strada Turnului unde ne-ați găsit și anul trecut. Și dacă nu s-o vedea cortul din zare, sigur se va zări celebrul Luna Park.
Comercianții vă așteaptă cu bijuterii, decorațiuni, costume tradiționale românești și bavareze dar și cu suveniruri de la Oktoberfest.

 

Câștigă-ne premiile!
Ai avut baftă anul trecut? Completează-ți lista de premii anul acesta, sunt peste 10.000 puse la bătaie … doar să ai +18 și te așteptăm!

Ce te sfătuim?
Să lași mașina acasă că doar vii la distracție nu la job!
Să bei responsabil ca să faci față celor 18 zile de distracție!

Ca Făt – Frumos cât alții x 3, așa a crescut și Oktoberfest din 2009 de la un weekend de distracție am ajuns la 3!
Deviza pentru acest an este de trei ori mai mare și mai frumos, așa că nu ratați această ocazie unică de a vă distra de trei ori mai mult … opincile să ne țină și vremea bună!

Zike Zake!

Scroll to Top